language
cs

Allivictus

 

pic.: česnek pro zdraví

 

infografika

 

 

 

 

  •  

  •  


 

infografika

 

 


Hledáte originální benefity pro své zaměstnance či klienty?
darujte některý z našich produktů

 

 

 

 

LOADING

 

Ondřej Synek

mistr světa ve veslování

 

Zdeněk Kříž

vítěz světového poháru ve vytrvalostní cyklistice a úspěšný sportovec

 

Jan Svoboda

vícenásobný mistr ČR v dřevorubeckých soutěžích

 

Tereza Olivová

několikanásobná mistryně ČR a SR v surfingu

 

Marek Hyka

mistr světa v letecké akrobacii

 

Tereza Huříková

vítězka světového poháru MTB XC kategorie U23

 

Ivan Rybařík

vítěz etapového závodu horských kol Crocodile trophy

 

Bonver Dakar Project

14. místo na Rallye Dakar 2015

 

Petr Koukal

vícenásobný mistr republiky v badmintonu a účastník LOH 2008

 

LOADING

Novinky ze světa česneku, bylin a imunity

Chci dostávat tipy na zajímavé akce a novinky

Závod Pražské schody vyhrál Kristián Hynek!

Páté, čtvrté, třetí i druhé místo to byla bilance Kristiána Hynka na Pražských schodech až do včerejšího dne.  Na 22. ročníku se mu včera konečně ve velmi silné konkurenci podařilo ukořistit zlato. Ještě k tomu přidat vítězství na prémii v pátém kole a nakonec mu připadla i druhá prémie z 10. kola. Lepší oslavu 35. narozenin si nemohl přát.
 
Když přijížděl do cíle na Hradčanské náměstí sám, mohl si dovolit před cílovou bránou zvednout kolo nad hlavu poděkovat skvělým divákům a vydechnout: „Krásné vítězství! Atmosféra byla neuvěřitelná. Je to pro mě moc cenné první místo.“  O 40 vteřin později dorazil dvojnásobný vítěz Schodů Španěl Hermida a se ztrátou více než jedna minuta vybojoval třetí příčku Jan Škarnitzl, vítěz z roku 2013. Kristián, kterého zdobí titul mistra Evropy v maratonu a již dvakrát byl úspěšný v závodu dvojic Cape Epic, jel v minulosti na Schodech mnohokrát. Na pondělní tiskové konferenci si na vítězství věřil a netajil se ambicemi na vítězství.  Konečně se mu v kulisách historického centra Prahy na oblíbeném závodě podařilo vystoupat na nejvyšší stupeň. Diváci mu vítězství přáli, povzbuzovali ho podél celé trati a zůstali, aby mu spolu se zástupci partnerů poblahopřáli.
 
Závod na jednu hodinu a jedno kolo se od začátku vyvíjel ve prospěch dvou českých jezdců, Kulhavého a Hynka. Jezdili spolu na čele až do tří čtvrtin závodu.  V závěsu za nimi se střídali Hermida, Škarnitzl, Ulman, Boudný, Gutierrez a Lakata. Jarda ještě stihl vyhrát druhou láhev luxusního šampaňského Pierre Paillard na prémii v 10. kole, ale pak mu dvakrát spadl řetěz a nakonec ze závodu odstoupil. „Už to nemělo cenu, ztratil jsem s Kristiánem kontakt.  Je to škoda, mohlo to být ještě zajímavé,“ řekl Kulhavý.
 
Celým odpolednem provázel dvojjazyčně neúnavný spíkr Michal Berka, který dokázal přítomné roztleskat a vyburcovat k hlasitému skandování. Atmosféra závodu byla v posledních kolech neuvěřitelná a pochvalovali si ji i samotní účastníci. Do cíle nakonec dojelo 7 závodníků, ostatní byli dojeti o kolo a museli odstoupit. O magii závodu se přesvědčili všichni přítomní diváci i díky počasí, které opět, navzdory nepříznivé předpovědi počasí vydrželo po celý průběh akce bez deště a větru a misty zasvítilo i slunce.

Kdo nemohl dorazit fandit fyzicky, mohl závod sledovat prostřednictvím online přenosu České televize, generálního mediálního partnera akce, která závod poprvé v jeho historii přenášela formou LTE sítě přímo na online web ČT.  Záznam formou přímého přenosu bude v premiéře odvysílán ve středu 20. května od 22:20 na ČT Sport. Na výrobě pořadu se podílelo 36 pracovníků, z toho 9 kameramanů, záznam tedy určitě bude stát za to.


Pražské schody výsledky:
1. Kristián Hynek (Topeak Ergon) 1:03:41, 2. José Antonio Hermida (Šp./Multivan Merida) -41, 3. Jan Škarnitzl (Sram Mitas Trek) -1:11, 4. Sergio Mantec Gutiérrez (Šp./Trek Factory) -1:40, 5. Matouš Ulman (Česká spořitelna-Accolade) -1:49, 6. Alban Lakata (Topeak Ergon) -2:34. 7. Ondřej Fojtík (Force KCK Zlín) -3:40.7

Ještě před hlavním závodem si to mezi sebou rozdali zástupci firemních týmů ve zkráceném závodě na 3 kola a mohli tak okusit, jak fyzicky I technicky je náročná trať závodu Pražské schody. Jediná žena v jinak mužském pelotonu jela závod na kola 2.
Na stupně vítězů vystoupali 1. Michal Novák (Velocentrum Specialized), 2. Václav Šuser (Česká spořitelna), 3. Zdeněk Hendrich (Česká spořitelna) a samozřejmě byla oceněna i jediná žena, 1. Alžběta Pourová (Česká spořitelna).

x

NOVINKA
Sada Allivictus PREMIUM 3 x 50 ml


Vhodné především pro dlouhodobé uživatele tinktury Allivictus

x chci vědět více