language
cs

Allivictus

 

pic.: česnek pro zdraví

 

infografika

 

 

 

 

  •  

  •  


 

infografika

 

 


Hledáte originální benefity pro své zaměstnance či klienty?
darujte některý z našich produktů

 

 

 

 

LOADING

 

Ondřej Synek

mistr světa ve veslování

 

Zdeněk Kříž

vítěz světového poháru ve vytrvalostní cyklistice a úspěšný sportovec

 

Jan Svoboda

vícenásobný mistr ČR v dřevorubeckých soutěžích

 

Tereza Olivová

několikanásobná mistryně ČR a SR v surfingu

 

Marek Hyka

mistr světa v letecké akrobacii

 

Tereza Huříková

vítězka světového poháru MTB XC kategorie U23

 

Ivan Rybařík

vítěz etapového závodu horských kol Crocodile trophy

 

Bonver Dakar Project

14. místo na Rallye Dakar 2015

 

Petr Koukal

vícenásobný mistr republiky v badmintonu a účastník LOH 2008

 

LOADING

Novinky ze světa česneku, bylin a imunity

Chci dostávat tipy na zajímavé akce a novinky

Česnekový detox: Jak před zimou hodit své tělo do pohody a nebýt přitom cítit na hony daleko?

photo

Česnekový detox: Jak před zimou hodit své tělo do pohody a nebýt přitom cítit na hony daleko?

ZDROJ: https://www.lifee.cz/jidlo/cesnekovy-detox-jak-pred-zimou-hodit-sve-telo-do-pohody-a-nebyt-pritom-citit-na-hony-daleko_83795.html
 
31. října 2019

Pleva.cz

Pleva.cz
Témata: Allivictus, česnek, česneková tinktura, česnekový detox, detox, mozek, pamět, přírodní prostředek, spalování tuků, vitamíny, zápach

Česnek je pro své účinky znám už od pradávna. Napomáhá k posílení přirozené obranyschopnosti organismu, k podpoře normální činnosti srdce a cévní soustavy, ale také k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Jak si ho dopřát, abyste krátce po konzumaci mohli políbit partnera nebo jít na pracovní schůzku a přitom své tělo detoxikovali?

Advertisement .
 

Česnek není jen přírodní antibiotikum – má mnoho dalších zdravotních přínosů. Budete díky němu mít zdravější cévy, srdce i mozek. Také působí proti zánětům i vysokému krevnímu tlaku. Přírodně detoxikuje a odplavuje toxiny z těla.

Přírodní detox

Česnek je ale také jednou z nejlepších čističek celého organismu. Je považován za efektivní detoxikační potravinu. Čistí krev od tuků a orgány od nečistot. Obsahuje totiž látky metionin a cystein, což jsou esenciální aminokyseliny, které chrání játra tak, že jim pomáhají produkovat žluč, která pak odstraňuje z těla toxiny. Pravidelnou konzumací česneku se vám zlepší zažívání.

https://www.allivictus.cz/

Krevní tlak

Při pravidelné konzumaci alespoň jednoho stroužku čerstvého česneku denně docílíte snížení krevního tlaku. Tato dávka umí zpomalit progresi aterosklerózy, či dokonce zvrátit počáteční stadium této nemoci. Slouží ale i jako prevence před srdečně-cévními chorobami, které ve vyspělých zemích patří k nejčastějším příčinám úmrtí.

Bystrý mozek

Pokud začnete jíst česnek denně, pravděpodobně po čase zpozorujete změny nejen na svém těle, ale také na chování. Budete méně unavení, bystřejší a energičtější. Česnek mozek doslova vyživuje. Chrání mozkové buňky před degenerací a mozek díky tomu pak lépe funguje. Obsahuje allicin, který má vliv na jeho lepší prokrvení a okysličení.

Podzimní strašák jménem atopický ekzém: Jak mu předcházet a co nejúčinněji s ním bojovat?

Hubnutí a očista střev

Česnek detoxikuje také střevní sliznici, čímž napomáhá správnému trávení a pomáhá proti průjmu. A právě správná funkce trávicího systému je při hubnutí zcela zásadní. Navíc česnek uvolňuje v těle stresový hormon noradrenalin, který ovlivňuje spalování tuků.

Moderní alternativa

To je sice všechno pěkné a vy byste rádi do svého jídelníčku česnek pravidelně zařadili, ale vzhledem ke svému povolání či jiným činnostem si to kvůli nepříjemnému zápachu z dechu nemůžete dovolit. Pak pro vás existuje přírodní prostředek Allivictus, který na rozdíl od klasického česneku nezpůsobuje žádné trávicí obtíže a již po krátké době není cítit z dechu ani potu uživatele. O tom, že je doplněk stravy oblíben a doporučován svědčí fakt, že firma, která jej nabízí, je trhu již dlouhých dvanáct let a těší se velké oblibě mezi zákazníky.

https://www.allivictus.cz/

Všechny výhody Allivictu

Jak jsme již zmínili, po velmi krátké době po aplikaci není cítit z dechu ani potu, což je považováno za největší benefit. Dále ovšem nesmíme zapomenout také na to, že ​je vyroben výhradně z kvalitního českého česneku, který je zpracováván ručně a bez použití kovových nástrojů. Doplněk stravy Allivictus samozřejmě neobsahuje sladidla, umělá barviva ani konzervanty, obsahuje pouze česnek a líh, žádné další přísady.

x

NOVINKA
Sada Allivictus PREMIUM 3 x 50 ml


Vhodné především pro dlouhodobé uživatele tinktury Allivictus

x chci vědět více