language
cs

Allivictus

 

pic.: česnek pro zdraví

 

infografika

 

 

 

 

  •  

  •  


 

infografika

 

 


Hledáte originální benefity pro své zaměstnance či klienty?
darujte některý z našich produktů

 

 

 

 

LOADING

 

Ondřej Synek

mistr světa ve veslování

 

Zdeněk Kříž

vítěz světového poháru ve vytrvalostní cyklistice a úspěšný sportovec

 

Jan Svoboda

vícenásobný mistr ČR v dřevorubeckých soutěžích

 

Tereza Olivová

několikanásobná mistryně ČR a SR v surfingu

 

Marek Hyka

mistr světa v letecké akrobacii

 

Tereza Huříková

vítězka světového poháru MTB XC kategorie U23

 

Ivan Rybařík

vítěz etapového závodu horských kol Crocodile trophy

 

Bonver Dakar Project

14. místo na Rallye Dakar 2015

 

Petr Koukal

vícenásobný mistr republiky v badmintonu a účastník LOH 2008

 

LOADING

Novinky ze světa česneku, bylin a imunity

Chci dostávat tipy na zajímavé akce a novinky

Tereza Huříková maratonskou mistryní Evropy!

photo

Tereza Huříková se stala v irském Ballyhoura maratonskou mistryní Evropy, když v přes tři a půl hodiny dlouhém závodě, porazila druhou Britku Sally Bigham a třetí Norku Løvset Borghild.


Od startu jela Tereza v čelní skupině, ze které postupně odpadaly závodnice. V první třetině závodu byla skupina již pouze tříčlenná. Od poloviny mistrovského klání pak Tereza jela na čele sama, s náskokem dvou minut.

„Po startu se pořadí hodně míchalo. Měla jsem pocit, že některé holky to tempo docela přepálily, na to, co nás čekalo. Ještě před prvním depem se to ale sjelo a postupně se v technických pasážích protřídilo, takže nás zůstalo jen pár. Od půlky závodu už jsem jela jen chvíli se Sally Bigham, ale i Té jsem pak v jednom z prudkých stoupání odjela a v následující trailové hravé pasáži jsem si vytvořila dvouminutový náskok.

První místo udržela Tereza až do samého závěru 75 km dlouhého závodu, s převýšením necelých dvou tisíc metrů, a stala se tak maratonskou mistryní Evropy v kategorii žen Elite!

„Poslední hodina byla krutá. Jet první je fajn, ale jet první dlouhou dobu klade na závodníka velký tlak, neudělat chybu, neprorazit plášť, držet si proti větru stále vysoké tempo. Navíc když máte za zády Sally Bigham, která byla jako maratonská specialistka pro všechny jasnou favoritkou. No, v cíli jsem toho měla dost a myslela jsem, že to se mnou sekne, ale zároveň jsem měla krásný pocit, že jsem to dokázala a vyhrála jsem! Česká hymna na podiu mi dodala energii! :-)“

Úspěšní byli i kolegové Terezy z týmu Specialized Racing XC. Christoph Sauser se stal maratonským mistrem Evropy a Jaroslav Kulhavý skončil druhý. Terezu teď čeká týden doma, kde plánuje několik tréninků a pořádnou regeneraci, než se další týden společně s týmem přesune do J.A.R. na maratonský světový šampionát.

x

NOVINKA
Sada Allivictus PREMIUM 3 x 50 ml


Vhodné především pro dlouhodobé uživatele tinktury Allivictus

x chci vědět více