language
cs

Allivictus

 

pic.: česnek pro zdraví

 

infografika

 

 

 

 

  •  

  •  


 

infografika

 

 


Hledáte originální benefity pro své zaměstnance či klienty?
darujte některý z našich produktů

 

 

 

 

LOADING

 

Ondřej Synek

mistr světa ve veslování

 

Zdeněk Kříž

vítěz světového poháru ve vytrvalostní cyklistice a úspěšný sportovec

 

Jan Svoboda

vícenásobný mistr ČR v dřevorubeckých soutěžích

 

Tereza Olivová

několikanásobná mistryně ČR a SR v surfingu

 

Marek Hyka

mistr světa v letecké akrobacii

 

Tereza Huříková

vítězka světového poháru MTB XC kategorie U23

 

Ivan Rybařík

vítěz etapového závodu horských kol Crocodile trophy

 

Bonver Dakar Project

14. místo na Rallye Dakar 2015

 

Petr Koukal

vícenásobný mistr republiky v badmintonu a účastník LOH 2008

 

LOADING

Novinky ze světa česneku, bylin a imunity

Chci dostávat tipy na zajímavé akce a novinky

Je česnek opravdu na všechno?

photo

Česnek nepatří jen do kuchyně:

Zázračná zelenina, která vaše tělo dostane do formy

 

Český česnek je zázračná rostlina, která není jen velmi oblíbená v kuchyni, ale i v medicíně. Sice nám ji lékaři vysloveně nepředepisují, ale obecně se ví, že je česnek nad zlato. Přírodní přípravky s výtažky česneku si dnes můžete také zakoupit v lékárnách nebo přes internet.

 

Obranyschopnost organismu Česnek je pro své účinky známý už od pradávna. Napomáhá k posílení přirozené obranyschopnosti organismu, k podpoře normální činnosti srdce a cévní soustavy a k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Vše lze léčit jídlem. Čistá a zdravá střeva jsou totiž základem spokojeného těla. Česnek umí zázraky Česnek zatočí například s kvasinkovou infekcí, infekcí bakterií Klebsiella, HIV infekcí, cytomegalovirovou infekcí, herpesem, parachřipkou, afty, infekcí spojenou s mykotoxiny nebo se streptokoky.

 

V odborné literatuře existuje přes čtyři tisíce vědeckých prací o česneku a česnekových tinkturách vodních i alkoholových. Česnekové kapky Pokud nejste milovníky čerstvého česneku a nebo se bojíte, že vám bude nelibě zapáchat z úst, řešení je jednoduché. Začněte používat přípravek Allivictus. Oproti konzumaci čerstvého česneku tkví jeho výhoda především v tom, že nezpůsobuje žádné trávicí obtíže a již po krátké době není cítit z dechu ani potu uživatele.

 

Doplněk stravy Allivictus. Výrobek Allivictus je vyroben pouze z kvalitního českého a slovenského česneku, dnes již z vlastní kvalitní sadby. Vyrábí se ručně a bez použití kovových nástrojů, aby se zabránilo předčasné oxidaci. Na rozdíl od syrového česneku pravidelným uživatelům dává díky efektivní formě vstřebání mnoho zdravotních benefitů a společensky je neomezuje následným zápachem.

 

Vhodný pro všechny. Snažte se proto zakomponovat český doplněk stravy Allivictus do svého každodenního jídelníčku. Třešničkou na dortu jsou nejen příznivé účinky, ale i to, že jde o přírodní přípravek, který můžete užívat celoročně a nemusíte čekat jen na sezónu českého česneku. Vhodný je i pro děti, těhotné a kojící ženy a neobsahuje žádné další konzervanty.

Zdroj: https://www.extra.cz/cesnek-nepatri-jen-do-kuchyne-zazracna-zelenina-ktera-vase-telo-dostane-do-formy

x

NOVINKA
Sada Allivictus PREMIUM 3 x 50 ml


Vhodné především pro dlouhodobé uživatele tinktury Allivictus

x chci vědět více