language
cs

Allivictus

 

pic.: česnek pro zdraví

 

infografika

 

 

 

 

  •  

  •  


 

infografika

 

 


Hledáte originální benefity pro své zaměstnance či klienty?
darujte některý z našich produktů

 

 

 

 

LOADING

 

Ondřej Synek

mistr světa ve veslování

 

Zdeněk Kříž

vítěz světového poháru ve vytrvalostní cyklistice a úspěšný sportovec

 

Jan Svoboda

vícenásobný mistr ČR v dřevorubeckých soutěžích

 

Tereza Olivová

několikanásobná mistryně ČR a SR v surfingu

 

Marek Hyka

mistr světa v letecké akrobacii

 

Tereza Huříková

vítězka světového poháru MTB XC kategorie U23

 

Ivan Rybařík

vítěz etapového závodu horských kol Crocodile trophy

 

Bonver Dakar Project

14. místo na Rallye Dakar 2015

 

Petr Koukal

vícenásobný mistr republiky v badmintonu a účastník LOH 2008

 

LOADING

Novinky ze světa česneku, bylin a imunity

Chci dostávat tipy na zajímavé akce a novinky

Tereza Huříková dojela 10. na světovém poháru v Pietermaritzburgu!

Pro Terezu je to vyrovnání jejího nejlepšího výsledku ve světovém poháru ze sezóny 2011 a druhý nejlepší výsledek od r. 2008! K závodu sama řekla: "Za dnešek jsem opravdu ráda. Pekelné vedro a náročná trať v Africe, která se od loňska hodně změnila, byly náročnou prověrkou, kterou jsem zvládla. Na startu jsem stála s číslem 21, což se projevilo. Ač jsem odstartovala výborně, stejně jsem se dostala do špuntu při nájezdu do techniky a musela jsem celkem třikrát dolů z kola a běžet pěkně po svých. Byla jsem na tuto variantu však připravená a během tréninků na trati jsem si našla i únikové zóny, které se hodily. Trať tady je hodně náročná technicky. Já jsem na začátek sezóny volila dolů z kopce jistou stopu, kde nehrozily nebezpečné pády ani technické problémy s kolem. Hodně závodníků se při najíždění trati zranilo a odcestovalo domů, a to se na prvním svěťáku na úvod sezóny kouše těžce. Každý tréninkový výpadek je pak strašně znát a do rozjetého vlaku závodů se po něm těžce naskakuje."
V průběhu závodu, který trval přes hodinu čtyřicet, se Tereza ze startovní pozice 21 prokousávala kupředu, až se dostala při nájezdu do posledního kola na 10. místo, nedaleko za kamarádku Kanaďanku Emily Batty.
"Cítila jsem, že se posouvám rychle kupředu a dávalo mi to novou šťávu. Avšak vedro mi energii ve druhé půli závodu hodně bralo. Nemám ráda horké počasí. Na dnešek jsem si připravila ledové pití a ručníky do depa a hodně to pomohlo. Nepřevařila jsem se. Za výsledek jsem šťastná. Když vše půjde podle plánu, ráda bych se posouvala v průběhu sezóny nahoru. Vrcholem pro mě bude svěťák v Novém Městě ve druhé půlce května, tak uvidíme, jak to půjde :-)"
Už v úterý Terezu čeká přelet s týmem Specialized Racing do australeského Cairns, kde se uskuteční druhý díl světové série, a to v neděli 27.4.

x

NOVINKA
Sada Allivictus PREMIUM 3 x 50 ml


Vhodné především pro dlouhodobé uživatele tinktury Allivictus

x chci vědět více