language
cs

Allivictus

 

pic.: česnek pro zdraví

 

infografika

 

 

 

 

  •  

  •  


 

infografika

 

 


Hledáte originální benefity pro své zaměstnance či klienty?
darujte některý z našich produktů

 

 

 

 

LOADING

 

Ondřej Synek

mistr světa ve veslování

 

Zdeněk Kříž

vítěz světového poháru ve vytrvalostní cyklistice a úspěšný sportovec

 

Jan Svoboda

vícenásobný mistr ČR v dřevorubeckých soutěžích

 

Tereza Olivová

několikanásobná mistryně ČR a SR v surfingu

 

Marek Hyka

mistr světa v letecké akrobacii

 

Tereza Huříková

vítězka světového poháru MTB XC kategorie U23

 

Ivan Rybařík

vítěz etapového závodu horských kol Crocodile trophy

 

Bonver Dakar Project

14. místo na Rallye Dakar 2015

 

Petr Koukal

vícenásobný mistr republiky v badmintonu a účastník LOH 2008

 

LOADING

Novinky ze světa česneku, bylin a imunity

Chci dostávat tipy na zajímavé akce a novinky

Tereza Huříková veze z mistrovství světa 13.místo!

Umístění mezi světovou bikerskou elitou si veze česká reprezentantka Tereza Huříková z mistrovství světa MTB XC, které proběhlo poslední srpnovou sobotu v jihoafrickém Pietermarizburgu. Na loňském mistrovství světa v Rakousku Tereza Huříková obsadila místo 7., nicméně si letošního výsledku a 13. pozice cení stejně, ne-li výše.

"Loni se kompletní špička připravovala na Olympijské hry. Letos bylo mistrovství světa vrcholem pro všechny závodnice a na startu se tak sešla kompletní světová bikerská špička. Navíc jihoafrická trať patří mezi mé nejméně oblíbené. 13. místo tak v žádném případě není ostuda, řekla Tereza, které její tým Specialized Racing připravil na závod světového mistrovství zbrusu nové kolo v národních barvách."

Česká reprezentantka se na start postavila s číslem 18, což pro ní znamenalo se hned od začátku probíjet ze 3. řady kupředu. To se jí už po startu povedlo, když se pohybovala na 10. pozici, ale zbrzdila jí chyba dvou polek.

"Po startu, když jsme najížděly do technické pasáže, jsem se dostala do těsného kontaktu se dvěma Polkama, které udělaly v krátkém prudkém výjezdu chybu. Musela jsem z kola dolů a za tu chvíli se přes nás zprava přehnalo asi deset holek. Bylo to k vzteku. Za poslední dobu nejlepší start, který mi hloupou chybou dvě jezdkyně zkazily. Ale stane se. Nevěšela jsem hlavu. Závod měl být ještě dlouhý a byl dostatek času se probojovávat znova dopředu, i když 20 vteřin jsem ztratila a hlavní pole tak poodjelo."

Tereza se však rvala jako lvice dál a postupně se z 23. místa probojovala během jednoho kola až na 13. pozici, do skupiny bojující o TOP 10.

"Po půlce závodu jsem byla kousek za desítkou. Jelo se mi skvěle, nastupovala jsem si do kopců a cítila se silná. V technice jsem nedělala chyby, ale ne vždy se mi v ní podařilo být první ze skupiny a občas mě někdo zbrzdil. Jedinou techniku, kterou jsem objížděla B variantou, byly prudké schody, na kterých jsem se při tréninku rozbila a spadlo zde několik závodnic i během závodu. To jsem riskovat nechtěla a raději jsem si plynule a rychle najela druhou variantu. V těch schodech jsem se necítila komfortně a rozhazovaly mě ze závodního rytmu. Naopak skoky, které jsem přes léto hodně trénovala, mi nedělaly problém vůbec."

13. příčku Tereza nakonec udržela až do cíle světového šampionátu a cílovou pásku protla jako nejlepší z českých reprezentantek, necelou půlminutu za TOP 10.

"S umístěním i výkonem jsem spokojená. Ač mě mrzí TOP 10, do které jsem chtěla. Za 14 dní mě čeká ještě finále světového poháru v Norsku, tak se třeba mezi nejlepších deset na světě podívám tam."

Společně s reprezentačním výběrem trenéra Viktora Zapletala se vrací Tereza do ČR v úterý, kde pobude týden, než se přesune do dějství posledního světového poháru 2013. Ten se uskuteční v norském Hafjell druhý zářiový víkend.

x

NOVINKA
Sada Allivictus PREMIUM 3 x 50 ml


Vhodné především pro dlouhodobé uživatele tinktury Allivictus

x chci vědět více