language
cs

Allivictus

 

pic.: česnek pro zdraví

 

infografika

 

 

 

 

  •  

  •  


 

infografika

 

 


Hledáte originální benefity pro své zaměstnance či klienty?
darujte některý z našich produktů

 

 

 

 

LOADING

 

Ondřej Synek

mistr světa ve veslování

 

Zdeněk Kříž

vítěz světového poháru ve vytrvalostní cyklistice a úspěšný sportovec

 

Jan Svoboda

vícenásobný mistr ČR v dřevorubeckých soutěžích

 

Tereza Olivová

několikanásobná mistryně ČR a SR v surfingu

 

Marek Hyka

mistr světa v letecké akrobacii

 

Tereza Huříková

vítězka světového poháru MTB XC kategorie U23

 

Ivan Rybařík

vítěz etapového závodu horských kol Crocodile trophy

 

Bonver Dakar Project

14. místo na Rallye Dakar 2015

 

Petr Koukal

vícenásobný mistr republiky v badmintonu a účastník LOH 2008

 

LOADING

Novinky ze světa česneku, bylin a imunity

Chci dostávat tipy na zajímavé akce a novinky

Allivictus a Stříbrné vánoční dny v Letňanech

Nenechte si ujít štědrou nabídku vánočních dárků - Allivictus bude u toho

Vánoce se blíží a vy přemýšlíte, čím udělat svým nejbližším radost? Pak si poznamenejte do diáře 10. – 13. prosince 2015, kdy se uskuteční tradiční vánoční akce Stříbrné vánoční dny. Čekat na vás bude výběr z 6000 dárků od více než 350 vystavovatelů. Přijďte si užít předvánoční atmosféry plné vůní a vánočních koled, ochutnat to nejlepší svařené víno a zároveň nakoupit dárky za nízké ceny přímo od výrobců.
Pro návštěvníky oblíbené předvánoční akce bude připraveno tisíce tipů na vánoční dárky všeho druhu a také atraktivní doprovodný program. Vánoce patří hlavně dětem, proto nabídka her a hraček bude opravdu pestrá. Dámám udělá radost luxusní spodní prádlo, kosmetika nebo moderní bytové doplňky. Chybět nebudou ani vánoční dekorace podle posledních trendů, aby mohla každá žena originálně přichystat svůj domov pro jedinečné slavnostní chvíle.
Jak je známo, ručně vyráběná maličkost udělá leckdy větší radost, než drahý dárek. Darujte originální dárky od nezávislých tvůrců. Ti nabídnou ve Fashion zóně to nejlepší ze své produkce šperků, módy a doplňku. V části Český jarmark pak budou moci návštěvníci nakoupit rukodělné výrobky - dekorativní a užitkové předměty ze skla či keramiky od malých poctivých řemeslníků. Připraveny budou i Orientální indické trhy, které chystají atraktivní nabídku oblečení, dekorací, šperků, jídla a koření.

Vánoce jsou od toho, aby se splnila všechna tajná přání. I vy můžete jedno takové přímo na veletrhu splnit. Stačí přinést dárek dětem z Klokánku pod Strom splněných přání. O doprovodný program se i letos postará projekt Ulice dětem on Tour, který přiveze divácky atraktivní hudební i taneční vystoupení. Svůj um návštěvníkům předvedou za moderace Anife Vyskočilové i děti z dětských domovů z projektu Dejme šanci dětem. Pro všechny malé i velké návštěvníky, kteří si budou chtít vyzkoušet svoji šikovnost a kreativitu budou připravené také dílny. Vyzkoušet si tak budou moci výrobu vánoční ozdoby nebo květinové dekorace.
K předvánočnímu času neodmyslitelně patří dobré jídlo. A co by to bylo za předvánoční akci, kdyby její součástí nebyl dostatek lahodných specialit. V Gastrozóně se tak můžete těšit na čokoládové delikatesy, maďarské speciality, exotické a sušené ovoce, vanilkové víno, punč nebo svařené víno. Ochutnávky českých potravin si připravila značka KLASA.

Stříbrné vánoční dny se uskuteční v areálu PVA EXPO PRAHA od 10. do 13. prosince 2015 od 10 do 18 hodin.
Základní vstupné: 40 Kč, parkování pro návštěvníky zdarma

Více na www.vanocnidny.cz

 

x

NOVINKA
Sada Allivictus PREMIUM 3 x 50 ml


Vhodné především pro dlouhodobé uživatele tinktury Allivictus

x chci vědět více