language
cs

Allivictus

 

pic.: česnek pro zdraví

 

infografika

 

 

 

 

  •  

  •  


 

infografika

 

 


Hledáte originální benefity pro své zaměstnance či klienty?
darujte některý z našich produktů

 

 

 

 

LOADING

 

Ondřej Synek

mistr světa ve veslování

 

Zdeněk Kříž

vítěz světového poháru ve vytrvalostní cyklistice a úspěšný sportovec

 

Jan Svoboda

vícenásobný mistr ČR v dřevorubeckých soutěžích

 

Tereza Olivová

několikanásobná mistryně ČR a SR v surfingu

 

Marek Hyka

mistr světa v letecké akrobacii

 

Tereza Huříková

vítězka světového poháru MTB XC kategorie U23

 

Ivan Rybařík

vítěz etapového závodu horských kol Crocodile trophy

 

Bonver Dakar Project

14. místo na Rallye Dakar 2015

 

Petr Koukal

vícenásobný mistr republiky v badmintonu a účastník LOH 2008

 

LOADING

Novinky ze světa česneku, bylin a imunity

Chci dostávat tipy na zajímavé akce a novinky

Jak se svět vypořádá s čínským virem? Nebude to bez bolestí....

photo

Tou dobou již v televizi a zprávách běželi záběry skafandrů na čínských ulicích. Pro mne jako starého preppera jasný signál k revizi zásob trvanlivých potravin a všech emergency balíčků.

Každý rok jsme k velkým nákupům sady 9x50ml allivictu přikládali jako překvapení respirátor Draeger Piccola FFP3. Tento rok - vzhledem k situaci - jsme po dodání respirátorů zdravotníkům v našem okolí - zaslali informaci o možnosti dostat darem respirátory k velkému nákupu všem našim klientům.

Kromě poděkování a vyjádření uznání za takto prospěšný krok jsme si pár krát vyslechli i sprosté nadávání lidí v panice. Všem se člověk nezavděčí. Většinou se jednalo o ty jedince, kteří chtěli hlavně koupit respirátory, nějaký česnek v lihu a imunita je nezajímala. Jen z principu - respirátory neprodáváme. Kdybychom je prodávali samotné - tržíme za ně víc než za 9 lahviček allivictu. Respirátory jsou ochranou v první linii. Důležitá je ale vždy nejvíc PREVENCE.

Co se bude dál dít u nás a ve světě? To neví nikdo. Můžeme pouze spekulovat.

Čína drží obligace americké vlády ve výši 1 trilion dolarů plus. Čínská komunistická strana zamlžovala informace ohledně nebezpečnosti koronaviru 6 týdnů. Dnes je z toho celosvětový a nejen ekonomický megaprůser. Nastává čas umazání starých dluhů a vyrábění nových? K čemu povedou státní záchranné balíčky? Povedou k deflaci anebo hyperinflaci? Asi jak kde....

Bude President Trump a FED riskovat default na americké dluhy a nechá tím Čínu zaplatit to co způsobila  - minimálně Americe? To by už byla asi otevřená válka a v současné nejistotě a panice příliš velký risk. Také je jasné, že velká část světa pandemii podcenila a státy se patřičně nepřipravili. Chudé státy Afriky nemají vůbec šanci. Arabským šejkům také nastávají jiné problémy.

Činu nejspíše potrestá celý svět tím, že přesune důležité výroby zpět k sobě. Jak jinak by chtěl zabojovat s obrovským nárůstem nezaměstnanosti, který se na "civilizovaný" svět valí. 

Pandemie koronaviru, změnila život každého z nás. Jak přesně - to ještě nelze vůbec předvídat. Je jasné, že jsme pouze na začátku několikaletého, možná až generačního boje s čínským virem. Kdo se dneska spoléhá na stát, je naivní snílek. Stačilo co předváděla česká vlády, když zjistila, jak je na pandemii nepřipravená. Čísla a statistiky jsou nedůvěryhodné a je jasné, že tento ekonomický kolaps a následný rozpad tradičních společenství bude asi intenzivnější, než si umíme představit. Nezaměstnanost na úrovni 25-50% není nic nereálného, dokud se neustaví jakási forma socialismu s mechanismem diktatury a kontroly nad každým z nás. Povinné očkování, trasování mobilů, později povinných chytrých náramků a pod. Pokusí se nám odebrat možnost platit v hotovosti. Mít silnou imunitu a odolnou psychiku bude teď nejdůležitější.

Lze na krizi způsobené pandemií vydělat? Určiě ano - vyděláme my všichni - co se umíme postarat sami o sebe a dokážeme pomoct našim blízkým a komunitě v našem okolí.

Držme si palce a pomáhejme si!

S úctou,

 

Ing. Martin Dindoš

allivictus s.r.o.

x

NOVINKA
Sada Allivictus PREMIUM 3 x 50 ml


Vhodné především pro dlouhodobé uživatele tinktury Allivictus

x chci vědět více