language
cs

Allivictus

 

pic.: česnek pro zdraví

 

infografika

 

 

 

 

  •  

  •  


 

infografika

 

 


Hledáte originální benefity pro své zaměstnance či klienty?
darujte některý z našich produktů

 

 

 

 

LOADING

 

Ondřej Synek

mistr světa ve veslování

 

Zdeněk Kříž

vítěz světového poháru ve vytrvalostní cyklistice a úspěšný sportovec

 

Jan Svoboda

vícenásobný mistr ČR v dřevorubeckých soutěžích

 

Tereza Olivová

několikanásobná mistryně ČR a SR v surfingu

 

Marek Hyka

mistr světa v letecké akrobacii

 

Tereza Huříková

vítězka světového poháru MTB XC kategorie U23

 

Ivan Rybařík

vítěz etapového závodu horských kol Crocodile trophy

 

Bonver Dakar Project

14. místo na Rallye Dakar 2015

 

Petr Koukal

vícenásobný mistr republiky v badmintonu a účastník LOH 2008

 

LOADING

Novinky ze světa česneku, bylin a imunity

Chci dostávat tipy na zajímavé akce a novinky

Jak udělat ženu šťastnou?

Jak udělat ženu šťastnou? Stačí, aby byla zdravá, krásná, vitální a hlavně najedená!

Tipy na dárky
 

Přemýšlíte, čím udělat při letošních Vánocích ženu šťastnou? Přinášíme vám tipy, jak tento úkol pojmout komplexně a vlastně jí splnit všechna přání. Každá žena si přeje být hlavně zdravá, krásná, pružná a spokojená. Čím jí tyto pocity můžete navodit a pod stromečkem zabodovat?

Není dárek jako dárek. Nikoho už nebaví dostávat každý rok nudné a neoriginální pozornosti, kterých můžete na každém kroku vidět desítky. Než někomu budete chtít udělat pod stromečkem radost, přemýšlejte, co dotyčného baví, jaký je jeho zdravotní stav nebo po čem touží a nemůže si to dovolit. Vždyť Vánoce jsou přeci o tom plnit si i ta nejtajnější přání!

Zdraví je základ

Dnes téměř každý dává přednost přírodním produktům před těmi chemickými. Natož, když se jedná o doplněk stravy, který má blahodárné účinky na celý organismus. O česneku se ne nadarmo říká, že se jedná o přírodní antibiotikum, zabijáka chorob a velmi zdravou zeleninu. Zároveň má tato potravina kromě zmíněných předností i další, kterými jsou normální činnost srdce a cévní soustavy a udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Doplněk stravy Allivictus, který je vyroben z převážné většiny z česneku má i to, že po požití tinktury už za pár minut není nic z dechu cítit a vy se tam nemusíte bát užívat i ve společnosti.

Krása potěší

Neexistuje snad žena, která si nepřeje být krásná. Nyní toho může dosáhnout pomocí malého čistícího kartáčku na pleť FOREO LUNA mini, který díky technologii T-Sonic přenáší pulzy rychlostí až 8000 a tím vyčistí póry z 99.5 % od špíny a mastnoty a z 98.5 % od zbytků make-upu. Práce s kartáčkem FOREO LUNA mini je pětatřicetkrát hygieničtější než se sonickými kartáčky s nylonovými štětinami. Jen jednou minutou péče dvakrát denně docílíte dokonalého odstranění nedostatků pleti způsobených nečistotami. Při pravidelném používání bude vaše pleť jasnější a zářivější.

Ideální pro sporťačky

FlexiMed kombinuje hned 8 jedinečných látek s dlouhodobě zdokumentovaným účinkem na zdraví pohybového aparátu. Základem jsou látky zaměřené přímo na klouby, tedy glukosamin, kolagen typu II a vitamín C, který pomáhá udržovat samotnou tvorbu kolagenu pro zdravé chrupavky, cévy a kosti.

Bez vrásek i stařeckých skvrn

V posledních letech se u nás rozmohl trend v podobě užívání kyseliny hyaluronové, která bojuje proti vráskám, suché pokožce, stařeckým skvrnám a dalším nepříjemnostem, které způsobuje nedostatečné hydratování organismu. Přípravek HYALURON 5 BODYBE ELIXIR hydratuje pokožku, tkáně a celý organismus směrem zevnitř ven. Roztok se lépe a rychleji vstřebává než pevné formy, proto má Hyaluron takové účinky. Vsaďte tedy i vy na nejčistší možnou formu kyseliny hyaluronové s nejvyšší koncentrací na trhu.

Spokojené bříško

Pokud nemá vaše milá kvůli vánočnímu shonu, náročnému povolání nebo divokým dětem čas se ani pořádně najíst, jistě ji potěšíte dokonalým domácím jídlem. Potěšující je i fakt, že ho nebudete muset vařit vy. Stačí objednat třeba takový Krkonošský speciál od Expres Menu, který obsahuje kulajdu s liškami, kančí pečeni s chlupatým knedlíkem a zelím a dokonalý domácí koláč podle receptů babiček. Jako vánoční dárek k balíčku dostanete stolní hru, kterou si při sváteční atmosféře můžete zahrát s rodinou.

Zdroj: Extra.cz

https://www.extra.cz/jak-uspokojit-zenu-staci-aby-byla-zdrava-krasna-vitalni-a-hlavne-najedena

 

x

NOVINKA
Sada Allivictus PREMIUM 3 x 50 ml


Vhodné především pro dlouhodobé uživatele tinktury Allivictus

x chci vědět více